HÖst

Nu är de höst!!

hödst

Ibland lyckas man med kort! :D

Coca Cola

Nu blir de MUMS med Coca Cola!



Tisdag!

Jaha jaa. Sitter hemma som vanligt väntar på att Johan ska sluta jobbet. Men han är ju på väg hem nu så de tar inte så lång tid tills han kommer. :P

Igår så vart de en ganska lugn dag. Var hemma väntade på Johan att han skulle sluta jobbet till slut gjorde han de och kom hem, Var på promenad innan han kom hem och tog ett par kort. Bilderna kommer om ett tag ut.

Jaa har tänkt att ta kort i dag med men de blir här hemma blåser för mycket för att gå ut och gå. lite för kallt för Theo. Men kommer bilder snart med de med.

Idag så har pappa ja och Theo var i Sköllersta och köpt korv. haha men billigt var de och värt att åka ditt. Sen har de blivit mest lugnt hemma.


Nee om man ska försöka ta lite kort. :)


Kort kommer inom kort! :)

Helg

Jaha nu är helgen över :)

Dags för sängen en uppdatering av helgen bara. :)

Fredags: Vart de först vara hemma sen åka med pappa till Finspång ta hans bil åka in till stan och möta Johan vi åkte och träffa Andreas. Sen vart de till hageby och handla en sak. :) Sen åkte vi till Finspång och åt mat lämna pappas bil.
När vi kom hem vart de så att mamma och pappa var barnvakt och vi åkte till Finspång för att ha kul på varsitt håll. Jag och Linnea skulle gå på skolfesten men märkte sen när vi kommit in och vart där ett tag att vi hade växt ifrån de för länge sen så vi sket i de gick ut mötte pojkarna som hade varit och spelat bowling sen gick vi upp på kristallen och hade roligt.  Sen blev de massa tjafs och vi fick åka hem,

Lördag: Vaknade gick in och hämtade Theo. Väckte Johan åkte till Norrköping med mamma och pappa och handla sen vart de hem och bara styra hemma. :) Så nu känns allt mycket bättre här hemma. Men inte klara än. Theo sov även i sin egna säng för första gången sen vi flytta hem igen.

Söndag: Hämta min dator som äntligen var klar. :)
Tack Karl Edengren för hjälpen.
Sen blev de hem igen och styra hemma så snart klara med allt känns helt underbart.
Blev även Bingo men vann inget.

Nee nu blir de sängen. Har en son att ta hand om tidigt i morgon. hoppas han sover hela natten i sin säng. :)

Natti natt





RSS 2.0